XBUS PICKUP BUS

En Pickup med plads til passagerer og et åbent lad, er hvad tyske XBUS tilbyder med deres XBUS PICKUP BUS. Pickup bussen kører på ren el, og så har den en unik vægtfordeling og solceller på taget. 

Den modulopbyggede XBUS PICKUP BUS består af et førerhusmodul, et passagermodul og et et åbent lad, der gør det nemt at læsse ting af og på.

Ved Electric Driving i Silkeborg forhandler vi XBUS PICKUP BUS.

Unikke opladningsmuligheder

Det er muligt at oplade XBUS PICKUP BUS ved hjælp solceller, almindelig stikkontakt eller hurtiglader

  • Solenergi: XBUS PICKUP BUS har solceller på førerhusets tag og på passagermodulet. De kan generere op til 10 kWh elektricitet om dagen, hvilket betyder at rækkevidden på bilen øges, og at det faktisk næsten er muligt at undgå traditionel opladning i stikkontakt.
  • Stikkontakt: Opladning ved stikkontakt skal foregå med det medfølgende ladekabel. XBUS PICKUP BUS kan lades fuldt op på tre timer, men sikkerhedsstyrelsen anbefaler dog, at der max lades 2 timer ved 6 ampere for at undgå overophedning af elinstallationerne.
  • Hurtiglader: Hurtigopladning skal foregå ved ladestandere. Her opnås fuld opladning på bare en time.

Værd at vide XBUS PICKUP BUS

XBUS PICKUP BUS er som standard udstyret med et 10 kWh batteri, men kan opgraderes til en batteripakke med 30 kWh. Det betyder, at bilens rækkevidde kan øges fra 200 km til svimlende 600 km på en enkelt opladning. Udover fremragende rækkevidde og ikke mindst gode køreegenskaber byder den også på udstyr som multifunktionsrat og infotainmentsystem.

Bestil din XBUS PICKUP BUS hos Electric Driving i Silkeborg. Vi har specialiseret os i tyske XBUS og el- og hybridbiler. Vi ønsker at gøre en forskel.

Previous slide
Next slide

Book prøvetur

Beregn byttepris

Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål