XBUS CAMPER

XBUS CAMPER er en vaskeægte eventyrbil. Med et sovepladser, der trylles frem ved at skubbe bagenden bagud op og med plads til to, er det den oplagte bil til at tage ud og se verden i. Den har desuden, alt hvad du behøver af bekvemmeligheder i sit kompakte design. Du får både et lille pladsbesparende køkken, køleskab, kogeplader, TV og friskvandstank. Ud over hverdagens bekvemmeligheder har XBUS CAMPER hele tre solcellemoduler placeret på bilens tag samt firehjulstræk.

Ved Electric Driving i Silkeborg kan du bestille den unikke, eldrevne camper. Den består af et standardkarrosseri med førerhus, midtermodul med køkken og bagendemodul med sovepladser.

XBUS CAMPER soveplads

Unik opladning

Det er muligt at oplade XBUS CAMPER ved hjælp af solceller. Skulle det knibe med sollyset, kan den heldigvis også lades i almindelig stikkontakt eller ved brug af hurtiglader.

  • Solenergi: XBUS CAMPER har solceller placeret på alle tre moduler. Den kan generere op til 10 kWh ekstra elektricitet i løbet af dagen. Elektricitet, som bliver lagret i bilens batteri, og kan anvendes til fremdrift. Det betyder, at du med stor sandsynlighed helt kan undgå at lade bilen på mere traditionel vis.
  • Stikkontakt: Opladning af XBUS CAMPER i stikkontakt skal foregå med det medfølgende standardladekabel. Den kan opnå fuld opladning på tre timer. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at Sikkerhedsstyrelsen anbefaler, at der max bør lades 2 timer ved 6 ampere. Dette for at undgå overophedning af elinstallationerne.
  • Hurtiglader: Hurtigopladning kan lade sige gøre ved ladestationer. Her kan opnås fuld opladning på en time.

Værd at vide: XBUS CAMPER

XBUS CAMPER fås som standard med en batterikapacitet på 10 kWh. Det er dog muligt at opgradere til 30 kWh, hvilket øger bilens rækkevidde fra 200 km til svimlende 600 km. Derudover byder den på skønt udstyr som multifunktionsrat, infotainmentsystem, Apple CarPlay/Android Auto og ikke mindst masser af bekvemmelighed og gode køregenskaber.

Køb din XBUS CAMPER hos Electric Driving i Silkeborg. Vi er specialister i XBUS og el- og hybridbiler.

Previous slide
Next slide

Book prøvetur

Beregn byttepris

Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål