Velkommen til Electric Driving

Hos Electric Driving har vi mange års erfaring med salg af både fabriksnye og nyere, brugte biler. Derfor har vi også fulgt udviklingen af el- og hybridbiler nøje. Det gør, at vi har enormt stor viden, og når du køber en fabriksny eller nyere, brugt elbil, hybridbil eller plugin-hybrid hos os, kan du derfor regne med kompetent, professionel og ikke mindst troværdig service og rådgivning.

Glade og tilfredse kunder er den allervigtigste del af vores forretning. Vi gør derfor alt, vi kan for at sikre dig en god og tryg købsoplevelse. Blandt andet er vi en del af Autobranchen Danmark, hvilket er din sikkerhed for en pålidelig bilhandel med en ordentlig virksomhed. Desuden samarbejder vi med CarGarantie for at kunne tilbyde ekstra tryghed i dit bilkøb i form af fordelagtige specialforsikringer.

Electric Driving er beliggende i Them syd for Silkeborg. Du er altid meget velkommen til at lægge vejen forbi for at se vores store udvalg af nye og nyere, brugte el- og hybridbiler og tage en snak om dit næste bilkøb. Sammen finder vi en bil, der opfylder netop dine behov.

El- og hybridbiler har i sandhed vundet frem de seneste år, og deres popularitet stiger stadig. Det skyldes blandt andet, at de anses for at være et grønnere alternativ til biler, der udelukkende kører på fossile brændstoffer. Elbiler udleder nemlig ikke CO2 under kørsel, mens hybrid- og plugin-hybridbilers CO2-udslip under kørsel er en del lavere end ved biler kun med brændstofmotor. Det gør, at de ikke forurener nær så meget lokalt. Hos Electric Driving har vi valgt udelukkende at forhandle nye og nyere, brugte elbiler, hybridbiler og plugin-hybrider inklusiv det innovative mærke XBUS, som er elektriske, modulære køretøjer med integrerede solcellepaneler, da vi ønsker at være med til at gøre en forskel.

Kontakt os

Beregn byttepris

Book prøvetur

Vælg din model
Dine oplysninger
Eventuelle kommentar eller spørgsmål